Onze organisatie

Onze missie

Metta Child zet zich in voor het verbeteren van levens van kinderen en hun families, die in extreme armoede of zeer moeilijke omstandigheden leven. De stichting doet dit door financiële en materiële steun te geven aan kleinschalige projecten en onze kennis te delen.

Metta is een boeddhistisch begrip en betekent liefdevolle aandacht, universele liefde. Het is onze drijfveer om ons in te zetten voor kansarme kinderen.

De oprichtster van BSS  Rajan Kaur Saini laat op vele bezoekers een diepe, onuitwisbare, indruk achter. De liefde voor al ‘haar’ kinderen is heel zichtbaar en voelbaar. Als een moeder vangt zij dagelijks 220 kinderen op en geeft hun wat ze nodig hebben: liefde, aandacht, eten en onderwijs.

Maak kennis met het bestuur

Ons bestuur bestaat uit vier leden.

Roland van Tulder

Voorzitter

Het zijn bijzondere mensen die zich met mateloze passie inzetten voor de kansarmen in de samenleving. En het zijn juist die mensen die mij motiveren en die ik graag ondersteun in het bereiken van hun doelen.

Anne Boersma

Secretaris

Ik geloof dat educatie belangrijk is in de ontwikkeling van mensen. Iets te kunnen betekenen om kinderen een kans te geven, vind ik een mooi doel om mij voor in te zetten.

Roland Engbers

Penningmeester

Hoe bijzonder dat we deze kinderen kunnen helpen aan hun toekomst te bouwen. Ze hadden de pech geboren te worden in de laagste kaste. Maar knokken zich nu een weg omhoog. Met wat steun van ons.

Ingrid Fijnheer

Algemeen bestuurslid

Rajan, de founder, onderwijst de kinderen vanuit de waarden liefde, compassie en creativiteit. Dit heb ik tijdens mijn twee werkbezoeken van dichtbij mogen ervaren. Stralende kinderen die blijmoedig bij de dagstart zingen. Een van de bijzondere momenten. Graag lever ik mijn bijdrage aan het voortbestaan van deze school.

Goed om te weten

Stichting Metta Child is opgericht op 20 december 2016 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 67521444. Ons RSIN (fiscaal nummer) is: 8570.47.413.

Metta Child heeft de ANBI status. Dit betekent dat alle giften voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

Het bestuur van Metta Child bestaat uit vrijwilligers en is onbezoldigd.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor onze mailinglijst of al donateur worden?
 Neem gerust contact met ons op.

Ons beleidsplan en jaarverslag

Beleidsplan 2024

Klik op het pijltje om ons huidige beleidsplan te downloaden.

Jaarrekening 2023

Klik op het pijltje om onze laatste jaarverslag en jaarrekening te downloaden.

Donateur worden? Dat kan!

Klik op Doneren en je komt op onze donatiepagina met meer informatie. Wil je ons op een andere manier sponsoren of sponsorafspraken maken, neem dan Contact met ons op via het contactformulier.