Ons team

Ontmoet het toegewijde team van Stichting For The Better, samengesteld uit professionals en vrijwilligers, die zich inzetten voor positieve verandering en gemeenschapsontwikkeling.

Roland van Tulder

Voorzitter

Het zijn bijzondere mensen die zich met mateloze passie inzetten voor de kansarmen in de samenleving. En het zijn juist die mensen die mij motiveren en die ik graag ondersteun in het bereiken van hun doelen.

Anne Boersma

Secretaris

Ik geloof dat educatie belangrijk is in de ontwikkeling van mensen. Iets te kunnen betekenen om kinderen een kans te geven, vind ik een mooi doel om mij voor in te zetten.

Roland Engbers

Penningmeester

Hoe bijzonder dat we deze kinderen kunnen helpen aan hun toekomst te bouwen. Ze hadden de pech geboren te worden in de laagste kaste. Maar knokken zich nu een weg omhoog. Met wat steun van ons.

Ingrid Fijnheer

Algemeen bestuurslid

Rajan, de founder, onderwijst de kinderen vanuit de waarden liefde, compassie en creativiteit. Dit heb ik tijdens mijn twee werkbezoeken van dichtbij mogen ervaren. Stralende kinderen die blijmoedig bij de dagstart zingen. Een van de bijzondere momenten. Graag lever ik mijn bijdrage aan het voortbestaan van deze school.